Невероятна среща на Eden Group

Невероятна среща на Eden Group

Fri, 31 August 2018

25 юни 2018, Максим Бехар за поредна година се срещна в Малта с останалите членове на Сейшелската организацията на Почетните консули – Eden Group. Срещата както винаги премина на едно приятелско ниво, но консулите не пропуснаха възможността отново да обменят идеи, за това как да представят Сейшелите като по-атрактивна дестинация за туристи.

Традиционно групата организира своето годишно събиране в една от многото страни с Почетен представител на Република Сейшели, а именно Малта. Дискусиите по повод островите за пореден път се проведоха в приятната атмосфера, а коментарите, предложенията и идеите бяха повече от интересни и полезни за всички участници.

Eden Group е общност от хора, които обичат Сейшелите, работят за Сейшелите и често ги посещават. Групата стартира неофициално на остров Ейдън в Сейшелите през 2005 година и от тогава членовете ѝ се събират за приятелски вечери и пътувания на всеки една-две години в Сейшелите или някъде другаде.

Освен всичко Максим Бехар, в качеството си на Почетен Генерален консул на Република Сейшели в България, взе участие и в церемонията по дипломирането на учениците от българското училище „Кирил и Методи“ в Малта. По време на събитието той поздрави учениците и техните учители от името на новооснованата Търговска камара между Малта и България, както и от името на нейният основател и Почетен консул на Малта за България Борислав Боянов.

„Церемонията по дипломирането в българското училище „Кирил и Методи“ в Малта беше страхотно събитие. А за мен е голяма чест, че бях поканен да присъствам, от моя добър приятел и посланик на Малта в България Лино Бианко. Желая много успех на всички български ученици и разбира се, едно страхотно лято.“, сподели Максим Бехар. 

» Всички новини