Максим Бехар посрещна в София Расин Ваниер – главният редактор на Сейшелската новинарска агенция

Максим Бехар посрещна в София Расин Ваниер – главният редактор на Сейшелската новинарска агенция

Tue, 31 October 2017

Максим Бехар, Генерален Почетен консул на Република Сейшели в България, посрещна в София Расин Ваниер главният редактор на Сейшелската новинарска агенция. Сейшелският редактор бе на бизнес посещение в страната ни по покана на Генералния Почетен консул на Република Сейшели у нас.

Посещението на Расин Ваниер определено бе динамично и изключително ползотворно. Чуждестранният гост посети офиса на М3 Communications Group, Inc., чийто изпълнителен директор е Максим Бехар и където се намира и офиса на Почетното Генерално консулство на Република Сейшели. Главният редактор имаше организирани срещи с екипите от различните звена на М3. На тях те не само размениха опит и идеи, но и бе обсъдено бъдещото сътрудничество по различни съвместни проекти. По време на визитата в страната ни г-н Ваниер се срещна и с Генералния директор на БТА – Максим Минчев. Двамата обсъдиха тенденциите в бизнеса и новите практики, които г-н Ваниер може да въведе, когато се върне на работното си място. Бе засегнат и въпросът за присъединяването на Сейшелската новинарска агенция към Световната асоциация на новинарските агенции. Главният редактор от Сейшелите имаше възможност да обмени опит и с някои от водещите редактори от Novinite.com, един от най-големите новинарски сайтове у нас.

За четиридневната си визита г-н Расин Ваниер успя да съчетае в програмата си полезното с приятното и наред с бизнес срещите разгледа забележителностите на столицата ни и се потопи в културата и традициите на България.

 

» Всички новини