Максим Бехар се срещна с бившия президент на Република Сейшели Джеймс Мишел и главния изпълнителен директор на Фондация „Джеймс Мишел“ Жаклин Дугас

Максим Бехар се срещна с бившия президент на Република Сейшели Джеймс Мишел и главния изпълнителен директор на Фондация „Джеймс Мишел“ Жаклин Дугас

Mon, 14 August 2017

14 август 2017. Максим Бехар проведе изключително интересна и продуктивна среща във Виктория с бившия президент на Сейшелите Джеймс Мишел и главния изпълнителен директор на Фондация „Джеймс Мишел“ Жаклин Дугас.

Г-н Бехар в качеството си на Генерален консул на Република Сейшели в България и световноизвестен PR специалист бе поканен наскоро да се присъедини към Изпълнителния комитет на Фондация „Джеймс Мишел“. „Да бъда част от организацията, за мен е не само невероятна възможност, но и огромна отговорност“, каза по този повод той.

На срещата Максим заедно с президента Мишел и министър Дугас обсъдиха подробно предстоящите дейности за популяризиране на Сейшелските острови в чужбина, за плановете по разработването на събития, които ще акцентират върху огромния и невероятен опит на хората от островите в областта на туризма.

„Решихме да продължим тази комуникация и да намерим нови начини, чрез които да накараме хората по света да обърнат внимание на големите постижения на сайшелци и страната като цяло. Считам, че участието ми във Фондация „Джеймс Мишел“ е чудесна възможност да помагам все повече и повече на така любимите ми Сейшели и прекрасните жители на тази страна“ – обобщи Максим Бехар.

» Всички новини