Конферентната зала на M3 Communications вече носи името на  Сър Джеймс Манчам

Конферентната зала на M3 Communications вече носи името на Сър Джеймс Манчам

Fri, 27 January 2017

Главната конферентна зала на водещата PR агенция M3 Communications Group, Inc. в офиса в София вече официално носи името „Сър Джеймс Манчам“.Залата беше кръстена на първия президент на Република Сейшели заради забележителния му принос в заздравяването на българо-сейшелските отношения.

През последните 15 години Сър Джеймс Манчам многократно посещава България по покана на Максим Бехар – Почетен генерален консул на Република Сейшели в България и Управител на M3 Communications Group, Inc. Именно в офиса на PR агенцията, в който се помещава и Почетното генерално консулство на Република Сейшели, Сър Джеймс Манчам е провъзгласен и за M3 Ambassador.

„От 2003 г. насам Сър Джеймс Манчам провежда важните си български дипломатически и политически срещи в същата конферентна зала на M3 Communications Group, Inc. Решихме да я кръстим на него, изразявайки
дълбокото си уважение към дейността му и искрената ни благодарност за ценното му приятелство и подкрепа през всички тези години“, каза Максим Бехар.

Специално място в конферентната зала Сър Джеймс Манчам е отредено на книгите и поемите на държавника. Снимки от многобройните му посещения в България, както и екзотични сейшелски пейзажи красят стените на залата.

Сър Джеймс Манчам почина в началото на 2017 г. на 77-годишна възраст. Редица дипломати, сред които Н.Пр. Ирит Лилиан, Посланик на държавата Израел в България, Н.Пр. Роланд Хаузер, Посланик на Австрия в България, Н.Пр. Манал ел Шинауи, Посланик на Египет в България, Соломон Паси, Президент на Атлантическия клуб, и др. изразиха съболезнованията си, подписвайки се в съболезнователната книга в Почетното генерално консулство на Република Сейшели в България.

» Всички новини