Светът никога няма да е същият след 8 януари 2017 г.! Сър Джеймс Манчам почина днес

Светът никога няма да е същият след 8 януари 2017 г.! Сър Джеймс Манчам почина днес

Sun, 08 January 2017

Всички ние загубихме далновиден държавник и велик миротворец. Лично аз загубих моя най-близък приятел и мъдър учител! Част от моето семейство.

Сър Джеймс Манчам, основоположник и президент на Република Сейшели, почина тази нощ.

Не мога и няма да мога да повярвам.

Сър Джеймс беше като мой баща. Само преди седмица бяхме на вечеря в неговия дом заедно със Соломон и Гергана Паси, а миналата неделя прекарахме целия ден заедно на едно прекрасно и незабравимо събитие в Бо Валон.

Светът загуби далновиден държавник, мъдър политик и велика личност, чиито стъпки трябва да бъдат следвани.

Дълбоки съболезнования на неговата обична съпруга Кейт Манчам, неговия син и колега Александър Манчам, цялото му семейство и хората от Сейшелите по целия свят.

Почивай в мир, мой Приятелю, Учителю и Ментор!

Този уебсайт ще бъде мястото, където твоите завети ще останат написани, а ние ще продължим да допълваме всеки ден с всичко, което направи, с всичко, което сподели с нас.

Не само Сейшелите, но и целият свят трябва да знаят какъв велик човек и изключителна личност бе Сър Джеймс, колко много той обичаше света, хората и колко силно вярваше в мира.

Призоваваме ви да ни изпращате всеки спомен или текст, свързан с него, който ние да публикуваме тук, за да остане част от историята на Сейшелите, на този велик син на смелата и красива островна държава, на която той бе основател и президент.

Моля, изпращайте вашите текстове на http://www.jamesmancham.com/contacts.php възможно най-скоро, за да можем да ги прегледаме и публикуваме.

С уважение!

Максим Бехар
Почетен Генерален консул на Република Сейшели в България

Създател на www.jamesmancham.com и www.seychellesnewsagency.com

» Всички новини