Максим Бехар поздрави новия президент на Република Сейшели – Н.Пр. Дани Ролън Форе

Максим Бехар поздрави новия президент на Република Сейшели – Н.Пр. Дани Ролън Форе

Thu, 08 December 2016

Почетният Генерален консул на Република Сейшели в България – г-н Максим Бехар, имаше удоволствието лично да поднесе поздравленията си на новия президент на Сейшелите – Н.Пр. Дани Ролън Форе, който встъпи в длъжност на 16 октомври 2016 г. Той е четвъртият президент, откакто Сейшелите получиха независимост от Великобритания.

Като ваш президент аз вярвам, че в името на националното единство на Сейшелите ние трябва да преминем през процес на истинско помирение – каза Форе на официална церемония в столицата Виктория. – Ние трябва да видим разнообразието в рамките на нашето единство като нова сила, която ще укрепи това единство, което наистина искаме за нашата република“, добави той.

Г-н Бехар посети 8-ата конференция на Почетните консули на Република Сейшели, която се проведе от 24 до 26 октомври 2016 г. в „Савой Ресорт и СПА“, където имаше възможността да се срещне с Н.Пр. Дани Ролън Форе.

Това бе едно добро начало на изключителната конференция днес във Виктория, остров Махе, Република Сейшели. Тук има стотици хора, които искат да видят Сейшелите като по-добро, по-развито и по-спокойно място за живеене. Това беше и първата приятелска среща с новия президент, който встъпи в длъжност само преди седмица“ – каза г-н Бехар. – Bon Voyage, господин президент! Mon Kontan Sesel“ – добави той.

» Всички новини