М3 посрещна световния пътешественик – г-н Рашед Тримеш

М3 посрещна световния пътешественик – г-н Рашед Тримеш

Wed, 20 July 2016

Пътуването не е само адреналин, то е истински вирус!

Това каза вчера президентът на Интернационалния клуб на пътешествениците и почетен Генерален консул на Сейшелите в Тунис на пресконференция в офиса на М3 Communications Group, Inc.

 Пред лайфстайл журналисти и медии от сферата на туризма г-н Тримеш представи концепциите и ролята на Интернационалния клуб на пътешествениците и разказа повече за опита си като пътешественик и за приключенията по време на път.

България е 201-вата страна, която той е посетил. Г-н Тримеш пътува от 14-годишен, говори 9 езика и винаги е готов за нови предизвикателства и пътувания.

Според него пътешествениците са като децата – винаги щастливи, любопитни и усмихнати. Той представи и Скала на пътешественика, която описва най-добре целите на всеки един пътуващ човек: посетител – турист – пътешественик – изследовател.

Има три неща, които наистина са изненадали, но и допаднали на г-н Тримеш в България:

  • Добрите, мили и винаги усмихнати хора
  • Вкусните специалитети на българската кухня
  • Безплатната и бърза Wi-Fi връзка навсякъде в София.

На края на събитието г-н Тримеш окуражи българите да пътуват и да опознават света колкото може повече. Посъветва ни да обърнем внимание на Интернационалния клуб на пътешествениците, да станем негови членове и да се възползваме от възможностите, които предлага.

Така че, ако искате да се присъедините към Клуба, го направете – нужно е да сте посетили поне 50 страни.

» Всички новини