Сейшелите са сред топ „25 любими острова в света“ за 2023 г.

Сейшелите са сред топ „25 любими острова в света“ за 2023 г.

Fri, 01 September 2023

Сейшелските острови са обявени за едни от 25-те най-любими острова в света през 2023 г. в класацията на Travel + Leisure World's Best Awards 2023. Конкурсът се провежда от водещата туристическа медия в света Travel + Leisure и отличава най-страхотните туристически преживявания и дестинации в световен мащаб.

Сейшелите се състезаваха с други островни дестинации в света, а именно Занзибар, Пукет в Тайланд, Санторини и Малдивите.

Директорът за Африка, Северна и Южна Америка към Сейшелския туристически борд Дейвид Жермен коментира отличието, „Сейшелите получават тази награда за пет поредни пъти и постигането на отличието „25 любими острова в света“ за пореден път вероятно ще постави рекорд. За Сейшелите е голяма чест да бъдат избрани отново, което е признание, че нашият архипелаг има какво да предложи по отношение на преживявания на острова от световна класа.

Travel + Leisure има за цел да разпали желанието за пътешествия у своите читатели – от предоставянето на информация и идеи за пътувания до логистиката на пътуването. Те обхващат огромен избор от дестинации и преживявания – от малки и големи градове, скрити съкровища, плажове и езера, планини и долини, пътувания и круизи, изискани кулинарни преживявания и много други.

» Всички новини