Сейшелите печелят награда за най-предпочитана луксозна дестинация в света за 2022 г.

Сейшелите печелят награда за най-предпочитана луксозна дестинация в света за 2022 г.

Wed, 16 November 2022

Сейшелиските острови бяха отличени с престижната награда Star Luxury Destination за най-предпочитана луксозна дестинация в света. Сейшелите успяха да преборят едни от най-популярните дестинации, като сред номинираните бяха Малдивите, Мавриций, Барбадос, Ямайка и Санта Лучия.  Наградата бе връчена на Сейшелския туристически борд, а организатор на събитието бе Travel Bulletin, една от най-влиятелните туристически медии във Великобритания.

Награждаването се проведе по време на бляскава церемония в Лондон, а сред гостите присъстваха ключови представители на туристическия сектор в глобален мащаб. Победителят бе избран от читателите на изданието Travel Bulletin, които виждайки магичните гледки и уникалната разнообразна природа на архипелага, са били мигновено запленени.

Карън Конфей, член на Сейшелския туристически борд, коментира: „Чест е да спечелим и да бъдем признати от индустрията, особено като малка островна дестинация, да не говорим, след пандемията. Това са първите награди на Travel Bulletin Awards след трудностите, които разклатиха туристическата индустрия в световен мащаб. Конкуренцията със сигурност беше тежка, особено когато се изправяме срещу други популярни дестинации, но успяхме. Удивително е да видим, че Сейшелските острови все още са актуални на пазара и че цялата ни упорита работа, за да ги върнем на картата, си заслужаваше“.

» Всички новини