Turkish Airlines възобновява полетите си от София до Република Сейшели от 23 април

Turkish Airlines възобновява полетите си от София до Република Сейшели от 23 април

Tue, 23 March 2021

От 23 април Turkish Airlines възобновява полетите си до Република Сейшели от България през Истанбул, въвеждайки допълнителни мерки за сигурността на всички пасажери.

Превозвачът ще оперира два полета на седмица от столицата ни до международното летище на Сейшелите, разположено на остров Махе – в понеделник и четвъртък.

Седмичният график на полетите София-Сейшели-София може да бъде открит по-долу:

Номер на полета Ден От До Излита Пристига
TK1030 Понеделник, четвъртък София Истанбул 21:25 22:55
TK748 Вторник, петък Истанбул Сейшели 01:55 11:00
TK749 Вторник, петък Сейшели Истанбул 22:05 04:45
TK1027 Сряда, събота Истанбул Sofia 07:40 08:50


Авиокомпанията е предприела редица допълнителни мерки за сигурността и безопасността на пътниците и екипажа, сред които пълна дезинфекция на самолетите след всеки осъществен полет, като те са оборудвани и с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA). Екипажът разполага със специално предпазно облекло, а за да осигури на своите пасажери спокойно пътуване, авиокомпанията предоставя на всеки пътник комплект продукти за лична хигиена.

Повече информация за пълния набор от мерки, предприети от авиокомпанията, можете да намерите на официалния уебсайт на превозвача тук.

От 25 март пътуващите могат спокойно да планират почивката си на Сейшелите, независимо от своя ваксинационен статус. Те трябва да представят негативен PCR тест, направен не по-късно от 72 часа преди пътуването, като не подлежат на карантина и нямат наложени ограничения при движение след пристигане на острова. Въпреки това посетителите все още ще трябва да се придържат към други предпазни мерки, въведени заради пандемията, които включват носене на маски за лице, спазване на социално дистанциране, редовно миене на ръцете.

» Всички новини