Министърът на външните работи и туризма изрази благодарност към Почетния Генерален консул на Сейшелите в България

Министърът на външните работи и туризма изрази благодарност към Почетния Генерален консул на Сейшелите в България

Mon, 01 March 2021

Почетният Генерален консул на Република Сейшели в България, Максим Бехар, получи благодарствено писмо от Министъра на външните работи и туризма на Сейшелските острови, г-н Силвестр Радегонде, за принос към новосъздадения фонд за подкрепа на страната в борбата срещу COVID- 19 и солидарност към гражданите.

Националната кампания за ваксинация срещу COVID-19 бе стартирана от Президента на Републиката, Вавел Рамкалаван, на 10 януари 2021 г. и има за цел да покаже признателност и подкрепа към Министерството на здравеопазването в такива трудни времена, предвид увеличаването на броя на положителните случаи на Сейшелите.

Даренията ще допринесат за овладяването на пандемията и ще бъдат от полза за страната при изпълнението на целта й да ваксинира по-голямата част от населението.

"Пандемията ни раздели физически, но е време да се обединим и да помогнем на обществото на Сейшелските острови да се справи с това непредсказуемо предизвикателство. Аплодирам всички служители на първа линия в борбата с COVID-19, които с отдаденост помагат на хората и заслужават нашата подкрепа.", каза Максим Бехар, Почетният Генерален консул на Република Сейшели в България.

» Всички новини