Air Seychelles рестартира полетите си от Тел Авив

Air Seychelles рестартира полетите си от Тел Авив

Wed, 11 November 2020

От 16 ноември международното летище на Сейшелските острови е отворено за полети от Израел. Министерството на здравеопазването на Сейшелите включи Израел в актуализирания списък от държави с нисък риск от разпространение на COVID-19, на чиито граждани е разрешено да посещават островната държава.

Промените в списъка означават, че израелските граждани трябва да предоставят отрицателен PCR тест преди отпътуването си за Сейшелските острови и медицинско разрешение за пътуване. Те няма да бъдат обект на други ограничение по време на престоя си.

„Благодарение на географската изолация на страната, Сейшелските острови са безопасна дестинация за туристите, които искат да се освободят от среса на 2020 г. и да се насладят на спокойна почивка на плажа. Сейшелските острови са предприели огромни мерки, за защита на своите граждани и посетители по време на тази пандемия, а влизането в страната е ограничено до избрани нации. Очакваме с нетърпение да приветстваме нашите израелски гости обратно към нашите зашеметяващи острови.”, коментира главния търговски директор на Air Seychelles Чарлз Джонсън.

» Всички новини