Сейшелските острови излезнаха от изолацията

Сейшелските острови излезнаха от изолацията

Tue, 09 June 2020

Въздействието на коронавируса върху глобалния туризъм силно засегна островите, но те започват да се възстановяват от него. Случаите на заразени от коронавирус на Сейшелските острови рязко спадна, до степен, че няма нови такива. В тази връзка сейшелските власти коментират - "Спечелихме битката, но не сме спечелили войната. Трябва да останем бдителни и да предотвратим разпространението на вируса на Сейшелите на всяка цена” - заяви комисарят по обществено здраве Джуд Гедеон.

 

Животът и социалните събития на Сейшелите постепенно се връщат към нормалното като се отварят заведенията, повечето бизнеси заработват отново, детските градини и училищата отново ще бъдат посещавани и хората могат да ходят свободно на работа, с единствената препоръка да носят маски на обществените места.

 

Райското кътче, наречено Сейшелски острови, скоро отваря врати и за туристи. Вече можем да открием туристически предложения за почивка там, които да ни върнат към удоволствието от допир с невероятната и екзотична природа на островите, да посетим плажовете с тюркоазено синя вода и бял пясък. В идните месеци мечтаната почивка на Сейшелските острови може да бъде реалност, стига да бъдем отговорни не само към природата, но и към самите нас.

 

» Всички новини