Сейшелите на 25-ия юбилеен благотворителен базар на Международен женски клуб – София

Сейшелите на 25-ия юбилеен благотворителен базар на Международен женски клуб – София

Tue, 03 December 2019

На 1 декември се проведе 25-ия юбилеен благотворителен базар на Международния женски клуб – София, който отпразнува и 30-годишнина от създаването си.

В събитието участваха 62 страни от цял свят, които представиха пред посетителите традиционни ястия и облекла, ръчно изработени предмети, както и национални обичаи.

Специални гости в Интер Експо Център бяха Симеон Сакскобурготски, придружен от своята съпруга Маргарита и новият американски посланик за България, Н. Пр. Херо Мустафа. Специалните гости изразиха своята възхита относно посланието, което носи благотворителната кауза – човечност.

Залите на Интер Експо Център бяха изпълнени от цветовете и автентичността на различните култури, а мероприятието беше съпроводено от изпълненията на известни български музиканти. Посетителите се забавляваха, опознавайки нови култури и дарявайки средства в името на доброто дело. Тази година събраните средства ще бъдат използвани за 30 благотворителни каузи, брой, избран специално по случай юбилея на клуба.

М3 Communications Group, Inc.и Почетният Генерален консул на Република Сейшели за България, Максим Бехар присъстваха на събитието от името на островната страна. Щандът на Сейшелите зарадва гостите на събитието с много цветни сувенири, тропически напитки и приповдигнато настроение. Екзотичността на държавата привличаше безброй посетители, които се спираха, за да споделят своя опит и аспирации относно красивите плажове, морските вълни и уникалността на растителния свят на островите.

» Всички новини