Празнувайте заедно със Сейшелите на Деня на Африка!

Празнувайте заедно със Сейшелите на Деня на Африка!

Wed, 26 June 2019

Максим Бехар, Почетен Генерален консул на Република Сейшели в България, има огромното удоволствие да покани всички приятели на прекрасната островна страна на троен празник. Тази събота, 29-ти юни, в Градската градина от 12ч до 19ч ще отбележим 15 години от създаването на посолството ни, Денят на Сейшелите и Денят на Африка.

Денят на Африка е ежегоден интернационален празник, на който международната общност отдава почит на африканските култура и традиции, както и на най-новите постижения на страните от континента. Всички африкански държави с представителства в България участват в събитието, създавайки неповторим фестивал. На този ден, консулствата пренасят магията на Африка до българската публика.

Почетното Генерално консулството на Сейшелите в България е редовен участник в събитието от основаването си през далечната 2004г. То винаги се отличава с най-атрактивния и цветен щанд. През 2015, след 12 години на ценна служба, г-н Бехар е повишен в Почетен Генерален консул.

Пригответе се за пищно тържество, придружено от много музика, игри, вкусна храна и напитки. Вземете със себе си всичките си приятели и, разбира се, празничния си дух, а ние ще се погрижим за доброто ви насторение. Очакват ви и много изненади. Ще се видим на щанда на Сейшелите!

» Всички новини