Максим Бехар на Форума на Световната федерация на консулите (FICAC) за Централна и Източна Европа

Максим Бехар на Форума на Световната федерация на консулите (FICAC) за Централна и Източна Европа

Mon, 17 June 2019

Максим Бехарпочетен генерален консул на Република Сейшели в България, бе сред главните виновници за първата среща на борда на Световната федерация на консулите (FICAC) у нас. В качеството си на вицепрезидент на Асоциацията на почетните консули в България (АПКБ)председател на комитета по PR и медии на FICAC и изпълнителен директор на водещата PR компания у нас, M3 Communications Group, Inc.Бехар бе сред организаторите на дипломатическото събитие на годината.

Почти 100 почетни консули, дипломати, министри и други представители от бизнес и политическите кръгове от целия свят взеха участие във форума, който продължи 3 дни. На кулминационното събитие, изявени политици и бизнес лидери обсъдиха политическата обстановка, бизнес възможностите и бъдещето на региона. Основната тема на форума бе значението на добрите отношения между държавите и ролята на почетните консули в тях.

Бехар активно участва във всеки етап на конференцията като говорител, организатор, медиатор и истински посланик на добрите международни отношения. Неговата PR компания, M3 Communications Group, Inc.,организира редица допълнителни занимания, с които участниците да се забавляват по време на престоя си, като обиколка на София, дегустация на вина и еднодневна екскурзия до Пловдив.

Максим Бехар бе награден от FICAC със специален плакет на признателност за неговата отдаденост и подкрепа.

» Всички новини