Максим Бехар присъства на първото събиране на World Tolerance Summit в Дубай

Максим Бехар присъства на първото събиране на World Tolerance Summit в Дубай

Fri, 23 November 2018

Максим Бехар, в качеството си на Председател на Борда на директорите, представи Международния център за мир и дипломация "Сър Джеймс Манчам" на първотосъбиране наWorld Tolerance Summit в хотел "Армани", Дубай. Поканата бе отправена лично до г-н Бехар от Негово Височество Шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум, вицепрезидент и министър-председател на ОАЕ и владетел на Дубай.

World Tolerance Summit (WTS) събира държавни лидери, ключови фигури, посланици и създатели на промени от цял свят. Целта на срещата е да се обсъди значението на толерантността, мира и равенството. Нещо повече, WTS празнува разнообразието сред хората, независимо от техните политически, културни или религиозни разбирания.

Поканата към г-н Бехар беше ясно послание за международното признание на Международен център за мир и дипломация "Сър Джеймс Манчам". Това даде уникалната възможност да популяризира не само центъра, но и прекрасните Сейшели.

По време на WTS Максим Бехар се срещна с хора от почти 100 страни по света. Много от тях пазят спомена за сър Джеймс Манчам в сърцата си и са щастливи, че Международният център за изследвания и дипломация на Сър Джеймс Манчам съществува и споделя своето наследство и мир.

Сред хората, с които се срещна г-н Бехар, бяха Негово Височество Шейх Нахаян Мабарак Ал Нахаян, министърът на толерантността на Обединените арабски емирства, посланикът на ЕС в ОАЕ Патрицио Фонди, бившият държавен министър по въпросите на жените в Йордания Надя Хашем, с Дейвид Фрейзър Харис , Генералният секретар на ЕМЕА във Федерацията за универсален мир, Джеймс Патън, президент на Международния център за религия и дипломация, д-р Ливио Олтеану, генерален секретар на посланиците за любов, надежда и мир, Кейджи Кунитоми, генерален секретар на Световната конференция за религиите за мир в Япония и много други.

"През годините съм присъствал на стотици международни форуми, конференции и срещи на върха, но тази беше наистина изключителна и незабравима! Толкова се гордея, че съм сред 1500 делегати от цял свят по време на World Tolerance Summit в Дубай - град, в който живеят над 200 националности в перфектно разбиране! ", сподели Максим Бехар.

» Всички новини