Seychelles News Agency и Почетния Генерален консул работят заедно за по-добро бъдеще

Seychelles News Agency и Почетния Генерален консул работят заедно за по-добро бъдеще

Wed, 24 October 2018

Главният секретар Денис Роуз и главният редактор на Seychelles News Agency Расин Вание имаха специална среща на остров Махе с Почетния генерален консул на Сейшелите за България Максим Бехар.

По време на срещата беше обсъдено в детайли бъдещото развитие на проект, който би донесъл много позитиви за страната. Ролята на журналистиката е изключително важна за всяка страна и заради това е нужно да бъде непрестанно подобрявана.

Seychelles News Agency пише за глобалната аудитория и мисията ѝ е да осведомява за Сейшелите и хората в обществото, както и да позиционира Сейшелите регионално и международно като малка развиваща се държава с уникален опит в областта на социалното, икономическото и културното развитие.

Seychelles News Agency се финансира от правителството. Максим Бехар, собственик и изпълнителен директор на водещата ПР агенция M3 Communications Group, Inc. е този, който инициира и финансира концепцията и разработката на софтуер за уебсайта.

Главният секретар Денис Роуз и главният редактор на SNA Расин Вание са истински професионалисти, който разбират нуждата от постоянно подобряване на журналистиката. Благодаря ви за добрата среща“, сподели Максим Бехар.

» Всички новини